Badrum i Dalstorp - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Dalstorp - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Dalstorp? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Dalstorp som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Dalstorp. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Dalstorp så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Dalstorp

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Dalstorp som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Malmqvists Rör AB
0321 - 600 14


Annons:

Kostnad för renovera badrum i Dalstorp

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Dalstorp kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Dalstorp samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Dalstorp. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Dalstorp.

Badrumsfakta om Dalstorp

I Dalstorp fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Dalstorp.

Dalstorp är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Dalstorps socken i Västergötland. Dalstorp ligger i en dalgång vid Dalstorpasjön. Här ligger Dalstorps kyrka byggd 1965 efter den tidigare kyrkan brunnit ned.

Yta: 113,65 hektar
Invånarantal: 776, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dalstorp om du är intresserad av att veta mer om Dalstorp som inte har med badrum att göra.

I Dalstorp fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Dalstorp som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Dalstorp från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.