Badrum i Dingle - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Dingle - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Dingle? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Dingle som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Dingle. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Dingle så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Dingle

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Dingle som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hagbergs VVS AB
Leråker 69
455 97 DINGLE


Rörfirman I Dingle
Bottnelycke 14
455 98 Dingle

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Dingle

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Dingle kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Dingle samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Dingle. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Dingle.

Badrumsfakta om Dingle

I Dingle fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Dingle.

Dingle är en tätort i Munkedals kommun i Västra Götalands län. Samhället har en järnvägsstation vid Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede väster om Dingle.

Yta: 107,15 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dingle om du är intresserad av att veta mer om Dingle som inte har med badrum att göra.

I Dingle fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Dingle som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Dingle från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.