Badrum i Donsö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Donsö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Donsö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Donsö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Donsö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Donsö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Donsö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Donsö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Åsens Rör AB
Ringkullev. 9
430 82 Donsö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Donsö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Donsö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Donsö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Donsö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Donsö.

Badrumsfakta om Donsö

I Donsö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Donsö.

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Donsö om du är intresserad av att veta mer om Donsö som inte har med badrum att göra.

I Donsö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Donsö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Donsö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.