Badrum i Ellös - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ellös - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ellös? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ellös som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ellös. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ellös så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ellös

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ellös som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ellös Rör AB
Ljungv. 3
474 32 ELLÖS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ellös

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ellös kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ellös samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ellös. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ellös.

Badrumsfakta om Ellös

I Ellös fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ellös.

Ellös är en tätort i Orusts kommun, belägen 15 km väster om kommunens centralort Henån. Ellös är den största industriorten på Orust, och hemort för Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Yta: 120,83 hektar
Invånarantal: 998, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ellös om du är intresserad av att veta mer om Ellös som inte har med badrum att göra.

I Ellös fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ellös som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ellös från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.