Badrum i Fagerfjäll - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fagerfjäll - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fagerfjäll? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fagerfjäll som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fagerfjäll. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fagerfjäll så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fagerfjäll

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fagerfjäll som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Värmeteknik I Väst AB
Rösselviksv. 328
471 98 FAGERFJÄLL


Kent-Otto Jansson
Olsnäsv. 19
471 98 FAGERFJÄLL

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fagerfjäll

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fagerfjäll kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fagerfjäll samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fagerfjäll. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fagerfjäll.

Badrumsfakta om Fagerfjäll

I Fagerfjäll fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fagerfjäll.

Fagerfjäll är en småort i Stenkyrka socken i Tjörns kommun, Västra Götalands län. Där finns bland annat en motorbana.

Yta: 26 hektar
Invånarantal: 70, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fagerfjäll om du är intresserad av att veta mer om Fagerfjäll som inte har med badrum att göra.

I Fagerfjäll fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fagerfjäll som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fagerfjäll från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.