Badrum i Färgelanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Färgelanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Färgelanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Färgelanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Färgelanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Färgelanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Färgelanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Färgelanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Innovativ Teknik
Centrumv. 18
458 30 FÄRGELANDA


Dj Electronics AB
Hedekullen 3
458 91 FärgelandaWestermans Rörmokeri AB
Tenggrens v. 8

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Färgelanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Färgelanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Färgelanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Färgelanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Färgelanda.

Badrumsfakta om Färgelanda

I Färgelanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Färgelanda.

Färgelanda är en tätort och centralort i Färgelanda kommun, belägen i sydvästra Dalsland och i Västra Götalands län. Näringslivet består till största delen av bilindustriföretaget IAC.

Yta: 210,42 hektar
Invånarantal: 1894, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färgelanda om du är intresserad av att veta mer om Färgelanda som inte har med badrum att göra.

I Färgelanda fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Färgelanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Färgelanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.