Badrum i Floda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Floda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Floda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Floda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Floda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Floda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Floda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Floda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

TV Fasad AB
Gräsv. 4 D
448 36 FLODA


Lerums VVS AB
Bomans v. 2
448 33 Floda


Adielsson Rör AB
Kulladalsv. 3
448 32 FLODA


Skallsjö VVS
Tranbärsv. 106
448 37 Floda


Janssons VVS-Teknik
Oryds Byv. 7
448 37 Floda


Rörläggarn i Floda HB
Högsboholmsv. 53
448 91 Floda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Floda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Floda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Floda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Floda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Floda.

Badrumsfakta om Floda

I Floda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Floda.

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Floda om du är intresserad av att veta mer om Floda som inte har med badrum att göra.

I Floda fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Floda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Floda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.