Badrum i Frändefors - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Frändefors - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Frändefors? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Frändefors som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Frändefors. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Frändefors så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Frändefors

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Frändefors som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fribergs Rör
Fjäll 120
462 94 FRÄNDEFORS


Forsane Värme & Vatten Service AB
Forsane 520
462 95 Frändefors


Vänersborgs RÖR-service
Tveten 927
462 94 FRÄNDEFORS


Blomdahls Rör AB
Berg 543
462 94 FRÄNDEFORS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Frändefors

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Frändefors kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Frändefors samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Frändefors. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Frändefors.

Badrumsfakta om Frändefors

I Frändefors fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Frändefors.

Frändefors är en tätort i Vänersborgs kommun, Dalsland och kyrkbyn i Frändefors socken.

Yta: 85,72 hektar
Invånarantal: 613, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Frändefors om du är intresserad av att veta mer om Frändefors som inte har med badrum att göra.

I Frändefors fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Frändefors som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Frändefors från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.