Badrum i Fristad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fristad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fristad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fristad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fristad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fristad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fristad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fristad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Fristad Bygg, AB
Trumslagar Blomgrens v. 5
513 33 Fristad


Rörservice M Ragnarsson
Sik LILLA 2
513 96 FRISTAD


TKA Rör och Plastteknik AB
Längjum Lundsbo 2
513 96 FRISTAD


Fristads Rörläggeri AB
Furuv. 13
513 32 FRISTAD


Fristads Värme & Sanitet AB
Sikv. 4
513 33 Fristad


Bredareds Rör AB
Sköttning
513 91 Fristad


Ella Rör, AB
Ön Ljunglund
513 96 FRISTAD


Ella Fastigheter AB
Ön Ljunglund
513 96 FRISTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fristad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fristad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fristad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fristad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fristad.

Badrumsfakta om Fristad

I Fristad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fristad.

Fristad är en tätort i Borås kommun. Den ligger i norra ändan av Öresjö. Fristad är bland annat känt för konfektionsföretaget Fristads. Fristads folkhögskola är en av två folkhögskolor i Borås kommun.

Yta: 510,96 hektar
Invånarantal: 4924, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fristad om du är intresserad av att veta mer om Fristad som inte har med badrum att göra.

I Fristad fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fristad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fristad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.