Badrum i Fritsla - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Fritsla - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Fritsla? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Fritsla som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Fritsla. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Fritsla så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Fritsla

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Fritsla som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Larssons VVS AB
Bäckabov. 3
511 71 Fritsla

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Fritsla

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Fritsla kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Fritsla samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Fritsla. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Fritsla.

Badrumsfakta om Fritsla

I Fritsla fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Fritsla.

Fritsla är en tätort i Marks kommun och i Fritsla socken i Västergötland. Fritsla ligger i Häggåns dalgång, drygt två mil söder om Borås. Fritsla tätort har 2 293 invånare. Fritsla ligger längst norrut i Marks kommun.

Yta: 326,66 hektar
Invånarantal: 2293, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fritsla om du är intresserad av att veta mer om Fritsla som inte har med badrum att göra.

I Fritsla fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Fritsla som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Fritsla från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.