Badrum i Göta - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Göta - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Göta? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Göta som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Göta. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Göta så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Göta

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Göta som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Lundgrens Rör i Trollhättan AB
Götabruks v. 1
463 35 Göta


Fredrik Lundgren I Lilla Edet AB
Götabruks v. 1
463 35 GötaWestheat AB
Flusterv


Industri & Verkstad Service i Mölndal AB
Hanströmsv. 14
463 35 Göta

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Göta

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Göta kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Göta samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Göta. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Göta.

Badrumsfakta om Göta

I Göta fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Göta.

Göta är en tätort i Lilla Edets kommun, belägen strax söder om centralorten Lilla Edet. Den ligger på östra sidan Göta Älv och passeras av väg E45 och Lilla Edet-banan. Största arbetsgivare i dag är elgrossisten Storel, men merparten av de förvärvsarbetande pendlar numera ut till andra orter.

Yta: 101,50 hektar
Invånarantal: 920, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Göta om du är intresserad av att veta mer om Göta som inte har med badrum att göra.

I Göta fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Göta som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Göta från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.