Badrum i Göteborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Göteborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Göteborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Göteborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Göteborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Göteborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Göteborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Göteborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Göteborgs Bygg & Renovering AB
031 - 84 86 11Kappes Bygg & Plattsättning AB
Avenyn
411 37 GÖTEBORG


Nenov Bygg AB
Stallmästareg. 3
415 05 Göteborg


Bygg Vision Göteborg AB
Hildedalsg. 200
417 05 Göteborg

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Göteborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Göteborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Göteborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Göteborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Göteborg.

Badrumsfakta om Göteborg

I Göteborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Göteborg.

Göteborg är Sveriges näst största tätort, efter Stockholm, och Nordens femte största. Staden Göteborg anlades på initiativ av kung Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier 1621.

Yta: 203,67 km2
Invånarantal: 549839, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Göteborg om du är intresserad av att veta mer om Göteborg som inte har med badrum att göra.

I Göteborg fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Göteborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Göteborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.