Badrum i Gråbo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gråbo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gråbo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gråbo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gråbo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gråbo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gråbo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gråbo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Marians Snickeri
Benelyckev. 32
443 70 Gråbo


Zeri Electric AB / Zeri VVS AB
Slädv. 12
443 42 GRÅBO


MJ Bygg & Inredning AB
Låddegårdsv. 11
443 72 Gråbo


Lansenfeldt VVS och Fastighetservice
Bäckamaden 37
443 70 Gråbo


Rör- & Värmeservice Gråbo AB
Monv. 138
443 43 Gråbo


R. Nybergs Mätarservice
Brattåsv. 49
443 42 GRÅBO


Berndt Henrik Olof Lansenfeldt
Bäckamaden 37
443 70 Gråbo

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gråbo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gråbo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gråbo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gråbo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gråbo.

Badrumsfakta om Gråbo

I Gråbo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gråbo.

Gråbo är en tätort i Lerums kommun i Västergötland, belägen 30 kilometer nordost om Göteborg, vid länsväg 190. Orten växte ursprungligen fram som ett stationssamhälle i Stora Lundby socken vid den år 1900 öppnade Västgötabanan.

Yta: 230,91 hektar
Invånarantal: 4195, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gråbo om du är intresserad av att veta mer om Gråbo som inte har med badrum att göra.

I Gråbo fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gråbo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gråbo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.