Badrum i Grebbestad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Grebbestad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Grebbestad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Grebbestad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Grebbestad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Grebbestad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Grebbestad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Grebbestad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

VVS Installatøren AS
Blåvingevägen 1
457 95 GREBBESTAD


Värmeinstallationer I Grebbestad HB
Industriv. 8
457 72 GrebbestadVVS Installatören I Tanum, AB
Esplanaden

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Grebbestad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Grebbestad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Grebbestad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Grebbestad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Grebbestad.

Badrumsfakta om Grebbestad

I Grebbestad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Grebbestad.

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Grebbestad om du är intresserad av att veta mer om Grebbestad som inte har med badrum att göra.

I Grebbestad fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Grebbestad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Grebbestad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.