Badrum i Gunnilse - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Gunnilse - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Gunnilse? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Gunnilse som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Gunnilse. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Gunnilse så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Gunnilse

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Gunnilse som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Aarsleff Rörteknik AB
Äsperedsg. 9
424 57 GUNNILSE


Bakes Bygg & Badrumspecialisten KB
Gunnilse Skolv. 2
424 56 Gunnilse

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Gunnilse

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Gunnilse kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Gunnilse samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Gunnilse. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Gunnilse.

Badrumsfakta om Gunnilse

I Gunnilse fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Gunnilse.

Gunnilse är en ort i primärområdet Gunnilse i nordöstra delarna av Göteborgs kommun i stadsdelen Angered (Angereds socken). SCB har för orten avgränsat och namnsatt två småorter, Gunnilse (västra delen) och Gunnilse (östra delen), där den östra delen upphörde i och med sammanställningen 2010.

Yta: 13 hektar
Invånarantal: 113, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gunnilse om du är intresserad av att veta mer om Gunnilse som inte har med badrum att göra.

I Gunnilse fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Gunnilse som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Gunnilse från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.