Badrum i Hajom - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hajom - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hajom? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hajom som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hajom. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hajom så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hajom

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hajom som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjorthöjdens Bil & Energi AB
Hjorttorp Hjorthöjden
511 97 Hajom

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hajom

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hajom kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hajom samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hajom. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hajom.

Badrumsfakta om Hajom

I Hajom fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hajom.

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hajom om du är intresserad av att veta mer om Hajom som inte har med badrum att göra.

I Hajom fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hajom som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hajom från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.