Badrum i Hällekis - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hällekis - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hällekis? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hällekis som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hällekis. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hällekis så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hällekis

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hällekis som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Medelplana Bygg AB
Medelplana Holménkullen 1
533 94 HÄLLEKIS


Borgs Bygg Kinnekulle AB
Stenbacksv. 4
533 74 HÄLLEKIS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hällekis

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hällekis kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hällekis samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hällekis. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hällekis.

Badrumsfakta om Hällekis

I Hällekis fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hällekis.

Hällekis är en tätort i Götene kommun. Samhället ligger ungefär 15 km från Götene och 25 km från Lidköping. Orten ligger vid sjön Vänerns strand. Strax söder om orten ligger platåberget Kinnekulle med 18 naturreservat och Kinnekulle naturvårdsområde.

Yta: 184,71 hektar
Invånarantal: 704, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällekis om du är intresserad av att veta mer om Hällekis som inte har med badrum att göra.

I Hällekis fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hällekis som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hällekis från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.