Badrum i Hällevadsholm - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hällevadsholm - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hällevadsholm? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hällevadsholm som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hällevadsholm. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hällevadsholm så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hällevadsholm

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hällevadsholm som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Golvet Gerlesborg AB
Dingvall 48
457 61 HÄLLEVADSHOLM


Karlssons VVS-Försäljning
Skåneröd 12
457 61 HÄLLEVADSHOLM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hällevadsholm

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hällevadsholm kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hällevadsholm samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hällevadsholm. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hällevadsholm.

Badrumsfakta om Hällevadsholm

I Hällevadsholm fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hällevadsholm.

Hällevadsholm är en tätort och ett stationssamhälle i Munkedals kommun, Västra Götalands län. Orten genomkorsas av Bohusbanan. Tidigare gick E6 rakt genom samhället, men år 2000 invigdes den nya motorvägssträckan mellan Håby och Rabbalshede, väster om Hällevadsholm.

Yta: 91,04 hektar
Invånarantal: 772, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällevadsholm om du är intresserad av att veta mer om Hällevadsholm som inte har med badrum att göra.

I Hällevadsholm fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hällevadsholm som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hällevadsholm från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.