Badrum i Hällingsjö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hällingsjö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hällingsjö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hällingsjö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hällingsjö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hällingsjö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hällingsjö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hällingsjö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Jans Byggservice
Gäddhult Kalven 4
438 95 Hällingsjö


Landvetter VVS
Gingsjöv. 7
438 96 HÄLLINGSJÖ


Kronhults Värmeteknik
Flygsnäs Kronhult
438 95 Hällingsjö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hällingsjö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hällingsjö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hällingsjö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hällingsjö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hällingsjö.

Badrumsfakta om Hällingsjö

I Hällingsjö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hällingsjö.

Hällingsjö är en tätort i Härryda kommun beläget vid Gingsjön i Björketorps socken. I Hällingsjö finns Hällingsjöskolan och Björkängens förskola.

Yta: 43,30 hektar
Invånarantal: 308, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hällingsjö om du är intresserad av att veta mer om Hällingsjö som inte har med badrum att göra.

I Hällingsjö fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hällingsjö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hällingsjö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.