Badrum i Harestad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Harestad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Harestad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Harestad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Harestad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Harestad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Harestad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Harestad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

S:t Jörgens Snickerier
Flateby 140
442 74 HARESTAD


Hellström Industriservice AB
Flateby 565
442 74 HARESTAD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Harestad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Harestad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Harestad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Harestad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Harestad.

Badrumsfakta om Harestad

I Harestad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Harestad.

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Harestad om du är intresserad av att veta mer om Harestad som inte har med badrum att göra.

I Harestad fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Harestad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Harestad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.