Badrum i Hedared - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hedared - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hedared? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hedared som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hedared. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hedared så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hedared

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hedared som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

JN Styr & Vent Teknik AB
Larsagården 1
504 92 HEDARED

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hedared

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hedared kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hedared samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hedared. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hedared.

Badrumsfakta om Hedared

I Hedared fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hedared.

Hedared är en tätort i Borås kommun och ligger längs länsväg 180 mellan Borås och Alingsås. I orten finns Hedareds stavkyrka. I orten återfinns även idrottsklubben Hedareds BK.

Yta: 55,62 hektar
Invånarantal: 353, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hedared om du är intresserad av att veta mer om Hedared som inte har med badrum att göra.

I Hedared fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hedared som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hedared från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.