Badrum i Henån - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Henån - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Henån? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Henån som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Henån. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Henån så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Henån

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Henån som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

COMFORT HENÅN
Företagsv. 5
473 31 HENÅN


Orust Golv AB
N. Strandv. 1
473 34 Henån


Rensman Rörrensning AB
Högelidsv. 6 A
473 34 Henån


Kjells Va-Entreprenad i Henån
Edsberg 170
473 94 Henån


Håkans Rör AB
Tyfta 539
473 98 Henån


Börje & Gunnel Johansson Förvaltnings AB
Vassö 130
473 94 Henån


B Anderssons Rörläggeri, AB
Utgård 203
473 95 HENÅN


Orust Micke, AB
Rämmedalen 736
473 96 Henån

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Henån

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Henån kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Henån samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Henån. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Henån.

Badrumsfakta om Henån

I Henån fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Henån.

Henån är en tätort på Orust i Bohuslän samt centralort i Orusts kommun i Västra Götalands län. Orten har fått sitt namn efter ån som heter just Henån. Handel och annan aktivitet ökar stort under sommartid, eftersom Henån är centralort för en kommun som flerdubblar sitt invånarantal under turistsäsongen

Yta: 197,61 hektar
Invånarantal: 1816, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Henån om du är intresserad av att veta mer om Henån som inte har med badrum att göra.

I Henån fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Henån som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Henån från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.