Badrum i Hindås - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hindås - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hindås? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hindås som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hindås. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hindås så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hindås

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hindås som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Algebro VVS o. Fastighetsservice AB
Tubbared Ekv. 6
438 98 Hindås


Pc Husbyggen Bygg AB
Alebackev. 9
438 54 Hindås


TC Rörservice AB
Fagerhult 122
438 98 Hindås


Estié Rör & Värmeservice AB
Älmhult Intaget 351
438 53 HINDÅS


Ss Control
Löparv. 2 B
438 53 HINDÅS


Hindås Rör AB
Ringv. 12
438 54 Hindås


Andihn Trading
Gammelgårdsv. 11
438 53 HINDÅS


Installator El & VVS I Hindås AB
Hindås Stationsv. 2 B
438 53 HINDÅS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hindås

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hindås kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hindås samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hindås. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hindås.

Badrumsfakta om Hindås

I Hindås fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hindås.

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hindås om du är intresserad av att veta mer om Hindås som inte har med badrum att göra.

I Hindås fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hindås som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hindås från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.