Badrum i Hjo - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hjo - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hjo? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hjo som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 8 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hjo. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hjo så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hjo

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hjo som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Hjo Bygg & Anläggning
Vallg. 34
544 30 HJO


Hjo Byggtjänst
Metallv. 10
544 50 HJO


Skaraborgs Rörservice AB
Industrig. 27
544 50 HJO


Lönnbergs Bygg & Lantbruk
Knäppeltorp Aletorp
544 92 HJO


Hjo Värmeteknik AB
Industrig. 30
544 50 HJO


Rörfixarna i Hjo AB
Filv. 6
544 50 HJO


Hjo VVS AB
Industrig. 30
544 50 HJO


Zav AB
N. Hulan 10
544 94 HJO

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hjo

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hjo kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hjo samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hjo. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hjo.

Badrumsfakta om Hjo

I Hjo fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hjo.

Hjo är en tätort i Västergötland samt centralort i Hjo kommun, Västra Götalands län, belägen vid Vätterns västra strand, 16 km söder om Tibro. Hjo är en trästad vid Vätterns västra strand. I stadsparken, som också ligger utmed vätterstranden, finns ett Vätternakvarium.

Yta: 453,81 hektar
Invånarantal: 6094, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hjo om du är intresserad av att veta mer om Hjo som inte har med badrum att göra.

I Hjo fanns det totalt 8 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hjo som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hjo från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.