Badrum i Hönö - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hönö - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hönö? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hönö som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hönö. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hönö så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hönö

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hönö som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Knippla Rörkompani AB
Tärnv. 11
475 40 Hönö

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hönö

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hönö kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hönö samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hönö. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hönö.

Badrumsfakta om Hönö

I Hönö fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hönö.

Hönö är en ö och en tätort i Öckerö kommun i Göteborgs norra skärgård. Ön, som har flest invånare i kommunen, ligger söder om Öckerö i Västra Götalands län. Namnet Hönö har sitt ursprung i det fornvästnordiska ordet hein, som betyder brynsten och avser öns runda, avslipade hällar.

Yta: 306,30 hektar
Invånarantal: 5110, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hönö om du är intresserad av att veta mer om Hönö som inte har med badrum att göra.

I Hönö fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hönö som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hönö från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.