Badrum i Horred - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Horred - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Horred? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Horred som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Horred. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Horred så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Horred

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Horred som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Brohlin & Co Värmeservice
Kilen Getakärr
519 90 Horred


Horreds VVS AB
Mejeriv. 3
519 31 HORRED

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Horred

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Horred kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Horred samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Horred. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Horred.

Badrumsfakta om Horred

I Horred fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Horred.

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Horred om du är intresserad av att veta mer om Horred som inte har med badrum att göra.

I Horred fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Horred som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Horred från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.