Badrum i Hova - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Hova - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Hova? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Hova som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Hova. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Hova så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Hova

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Hova som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bad & Värme Hova Rörledningsaffär AB
Björnemosseg. 3
548 32 Hova


Källebacken Bygg & VVS
0506 - 125 09Rörab, Pär Carlssons Rör AB
Långg. 7
548 32 Hova

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Hova

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Hova kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Hova samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Hova. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Hova.

Badrumsfakta om Hova

I Hova fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Hova.

Hova är den största tätorten i Gullspångs kommun och centralort i kommunen genom att den centrala förvaltningen har sitt säte där.[3] Den är belägen, cirka 20 km norr om Töreboda och 30 km nordost om Mariestad. Orten genomfars av E20 samt länsväg 200 och har station på Kinnekullebanan.

Yta: 179,89 hektar
Invånarantal: 1288, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hova om du är intresserad av att veta mer om Hova som inte har med badrum att göra.

I Hova fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Hova som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Hova från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.