Badrum i Höviksnäs - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Höviksnäs - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Höviksnäs? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Höviksnäs som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Höviksnäs. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Höviksnäs så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Höviksnäs

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Höviksnäs som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

FNK VVS AB
Klevav. 73
471 70 HÖVIKSNÄS


Reline Vision Sverige AB
Häggvall 136
471 70 HÖVIKSNÄS

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Höviksnäs

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Höviksnäs kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Höviksnäs samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Höviksnäs. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Höviksnäs.

Badrumsfakta om Höviksnäs

I Höviksnäs fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Höviksnäs.

Höviksnäs är en tätort i Tjörns kommun, Västra Götalands län. Höviksnäs ligger på östra Tjörn vid Hakefjorden. samhället omfattar en äldre bebyggelse vid kusten och ett småhusområde uppfört på 1980-1990-talen lite längre inåt land.

Yta: 129,90 hektar
Invånarantal: 1309, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Höviksnäs om du är intresserad av att veta mer om Höviksnäs som inte har med badrum att göra.

I Höviksnäs fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Höviksnäs som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Höviksnäs från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.