Badrum i Jörlanda - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Jörlanda - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Jörlanda? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Jörlanda som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 5 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Jörlanda. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Jörlanda så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Jörlanda

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Jörlanda som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kålltorps Rörläggeri AB
Jörlanda Måsen 111
444 92 Jörlanda


Öbolagen i Stenungsund AB
Källsby 210
444 92 Jörlanda


Chemifix AB
Källsby 204
444 92 JörlandaPercy Hellström
Jörlanda Måsen 111


Solberga Rörläggeri
Kyrkeby 131
444 92 Jörlanda

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Jörlanda

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Jörlanda kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Jörlanda samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Jörlanda. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Jörlanda.

Badrumsfakta om Jörlanda

I Jörlanda fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Jörlanda.

Jörlanda är en tätort i Stenungsunds kommun och kyrkbyn i Jörlanda socken, belägen mellan E6 och havet. Jörlanda har en gammal kyrkobyggnad som brann ner 1921, men som 1926 byggdes upp igen, Jörlanda kyrka.

Yta: 66,74 hektar
Invånarantal: 789, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Jörlanda om du är intresserad av att veta mer om Jörlanda som inte har med badrum att göra.

I Jörlanda fanns det totalt 5 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Jörlanda som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Jörlanda från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.