Badrum i Källby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Källby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Källby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Källby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Källby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Källby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Källby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Källby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

JP Walther AB
Backav. 9
531 73 Källby


K & M Gustavssons VVS AB
Bäckv. 3
531 73 Källby


Illigo AB
Karavellg. 32
531 73 Källby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Källby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Källby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Källby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Källby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Källby.

Badrumsfakta om Källby

I Källby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Källby.

Källby är en tätort i Götene kommun belägen två kilometer väster om Källby kyrkby, kyrkbyn i Källby socken. Källby ligger även 12 km om Lidköping, 14 km om Götene, 144 km om Göteborg och 339 km (172 km på motorväg) om Stockholm. Samhället avgränsas av Vänern i väst och jordbruksbygd i övriga riktningar.

Yta: 135,82 hektar
Invånarantal: 1586, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Källby om du är intresserad av att veta mer om Källby som inte har med badrum att göra.

I Källby fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Källby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Källby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.