Badrum i Kållekärr - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kållekärr - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kållekärr? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kållekärr som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kållekärr. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kållekärr så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kållekärr

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kållekärr som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Rörbyrån 471, AB
Vallhamn industriväg 13
471 93 Kållekärr


MRK Holding AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kållekärr

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kållekärr kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kållekärr samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kållekärr. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kållekärr.

Badrumsfakta om Kållekärr

I Kållekärr fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kållekärr.

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kållekärr om du är intresserad av att veta mer om Kållekärr som inte har med badrum att göra.

I Kållekärr fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kållekärr som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kållekärr från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.