Badrum i Kållered - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kållered - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kållered? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kållered som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 11 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kållered. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kållered så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kållered

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kållered som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Kållereds Bygg AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


Bettans Kakelservice AB
G. Riksv. 20
428 32 Kållered


Weiss Rör I Kållered AB
Sandåsv. 17
428 34 Kållered


Pålsson, Sören
Streteredsv. 47
428 33 KÅLLERED


M Walls Bygghantverk AB
Tulebov. 90
428 34 KålleredEricssons Rör AB, L E
G


Kjell Roos VVS-Teknik
Högenv. 139
428 30 Kållered


VVS-Teamet i Göteborg AB
Ullas Lyckas v. 2
428 33 KÅLLERED


SP-Rör
Streteredsv. 47
428 33 KÅLLERED


Freshstore AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


MARKBORGEN AB
G. Riksv. 150
428 36 Kållered

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kållered

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kållered kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kållered samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kållered. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kållered.

Badrumsfakta om Kållered

I Kållered fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kållered.

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kållered om du är intresserad av att veta mer om Kållered som inte har med badrum att göra.

I Kållered fanns det totalt 11 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kållered som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kållered från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.