Badrum i Kareby - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kareby - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kareby? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kareby som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 2 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kareby. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kareby så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kareby

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kareby som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Gert Johanssons Byggservice i Kungälv AB
Myrebackav. 140
442 93 Kareby


Martinssons Kakelservice
Hägnan 135
442 93 Kareby

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kareby

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kareby kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kareby samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kareby. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kareby.

Badrumsfakta om Kareby

I Kareby fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kareby.

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kareby om du är intresserad av att veta mer om Kareby som inte har med badrum att göra.

I Kareby fanns det totalt 2 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kareby som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kareby från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.