Badrum i Karlsborg - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Karlsborg - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Karlsborg? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Karlsborg som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Karlsborg. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Karlsborg så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Karlsborg

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Karlsborg som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stens Byggtjänst
Noltorp 14
546 91 Karlsborg


LG VVS Service
Södra v. 7
546 31 Karlsborg


Broberg Rör
Vinkelg. 24
546 32 KARLSBORG


Karlsborgs Rörinstallationer AB
Mossv. 1
546 34 KARLSBORG


SA Larsson Revisionsbyrå AB
Södra v. 7
546 31 KarlsborgKarlsborgs Vvs
Skogvaktareg. 13

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Karlsborg

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Karlsborg kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Karlsborg samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Karlsborg. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Karlsborg.

Badrumsfakta om Karlsborg

I Karlsborg fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Karlsborg.

Karlsborg är en tätort och centralort i Karlsborgs kommun, belägen vid Vätterns västra strand. Staden avgränsas i väster av Bottensjön. Göta Kanal delar stadens centrum med bostadskvarteren i norr. Samhället, som före 1832 hade namnet Rödesund, växte upp bredvid Karlsborgs fästning som började anläggas 1819.

Yta: 540,36 hektar
Invånarantal: 3551, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Karlsborg om du är intresserad av att veta mer om Karlsborg som inte har med badrum att göra.

I Karlsborg fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Karlsborg som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Karlsborg från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.