Badrum i Kärna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kärna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kärna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kärna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kärna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kärna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kärna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kärna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Joakim Schramek Kakel & Sten, AB
Solrosv. 6
442 70 Kärna


Lundbecks Rör
Höga 190
442 73 KÄRNA


Kärna Rör AB
Staby 160
442 72 Kärna


Bua Oljeservice, HB
Brunnefjäll 180
442 71 KÄRNABengt Lundbecks Rör AB
Höga 190


Erik Bertilsson
Staby 150
442 72 Kärna

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kärna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kärna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kärna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kärna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kärna.

Badrumsfakta om Kärna

I Kärna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kärna om du är intresserad av att veta mer om Kärna som inte har med badrum att göra.

I Kärna fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kärna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kärna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.