Badrum i Kinna - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kinna - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kinna? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kinna som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kinna. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kinna så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kinna

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kinna som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

NSB Rörgruppen i Väst AB
Kinnamarksv. 3
511 54 KINNA


M`s Service HB
Stjärng. 3
511 57 Kinna


Ivo Rör AB
Vibog. 5
511 56 KINNA


Max Rör AB
G. Hedev. 6
511 58 KINNA


Örby Rörinstallationer
Lyddev. 65
511 58 KINNA


Örby Rörteknik AB
Herr Jonsg. 13
511 58 KINNA


Teknikrör I Kinna AB
Kyrkog. 7
511 54 KINNA

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kinna

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kinna kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kinna samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kinna. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kinna.

Badrumsfakta om Kinna

I Kinna fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kinna.

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kinna om du är intresserad av att veta mer om Kinna som inte har med badrum att göra.

I Kinna fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kinna som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kinna från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.