Badrum i Kode - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kode - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kode? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kode som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kode. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kode så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kode

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kode som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Cmb Therm AB
Åsebyberg 735
442 98 Kode


Rollsbo Rör AB
Briljantv. 5
442 60 KODE


Rollsbo Rörläggeri AB
Hedsv. 9
442 60 KODE


Jp-Rör
Marias v. 49
442 97 KODE

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kode

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kode kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kode samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kode. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kode.

Badrumsfakta om Kode

I Kode fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kode.

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kode om du är intresserad av att veta mer om Kode som inte har med badrum att göra.

I Kode fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kode som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kode från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.