Badrum i Kungälv - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kungälv - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kungälv? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kungälv som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kungälv. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kungälv så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kungälv

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kungälv som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Comfortbutiken Kungälvs Rörläggeri AB
Triog. 5
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Mur- & Skorstensteknik AB
Svarvareg. 17 A
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Rörläggeri AB
Svarvareg. 13
442 34 KUNGÄLV


Kungälvs Fog o Kakel AB
Arntorpsgatan 9 C
442 45 KUNGÄLV


Golvtjänst i Kungälv
Svarvareg. 19 B
442 34 KUNGÄLV


E.G:s Rörinstallationer AB
Bultg. 26
442 40 Kungälv


Ytterby Rör AB
Truckg. 2
442 40 Kungälv

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kungälv

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kungälv kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kungälv samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kungälv. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kungälv.

Badrumsfakta om Kungälv

I Kungälv fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kungälv.

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungälv om du är intresserad av att veta mer om Kungälv som inte har med badrum att göra.

I Kungälv fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kungälv som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kungälv från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.