Badrum i Kungshamn - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kungshamn - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kungshamn? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kungshamn som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kungshamn. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kungshamn så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kungshamn

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kungshamn som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Vilhelmssons Murtjänst, Bert
Varvsg. 17
456 32 Kungshamn


COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Bad & Värme i Kungshamn
Hamng. 51
456 31 KUNGSHAMN


Leif Sannes Rör AB
Guleskär
456 31 KUNGSHAMN


Jonas Rör AB
Rosengårdsg. 14
456 32 Kungshamn


Bua Sanar AB
Skridskov. 3
456 33 KUNGSHAMNForsströms Rör I Kungshamn AB
Hamng. 51

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kungshamn

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kungshamn kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kungshamn samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kungshamn. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kungshamn.

Badrumsfakta om Kungshamn

I Kungshamn fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kungshamn om du är intresserad av att veta mer om Kungshamn som inte har med badrum att göra.

I Kungshamn fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kungshamn som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kungshamn från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.