Badrum i Kvänum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Kvänum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Kvänum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Kvänum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 4 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Kvänum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Kvänum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Kvänum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Kvänum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Värme & Sanitet HB
Skarag. 20
535 30 Kvänum


Björks Bygg AB
Törestorp
535 92 Kvänum


Djupedals Rör AB
Storg. 12
535 30 Kvänum


Tråvads Ventilation Och Inomgårds
N. Vånga Stubbagården 1
535 93 KVÄNUM

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Kvänum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Kvänum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Kvänum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Kvänum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Kvänum.

Badrumsfakta om Kvänum

I Kvänum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Kvänum.

Kvänum är en tätort i Vara kommun i Västra Götalands län. Orten är belägen på Varaslätten. Kvänum är en industriort. Företag som Swegon (tidigare PM-Luft), Kvänum Kök, och Åkerstedts gör att orten har mer än 1 000 arbetstillfällen inom industrin.

Yta: 160,40 hektar
Invånarantal: 1277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kvänum om du är intresserad av att veta mer om Kvänum som inte har med badrum att göra.

I Kvänum fanns det totalt 4 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Kvänum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Kvänum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.