Badrum i Landvetter - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Landvetter - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Landvetter? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Landvetter som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Landvetter. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Landvetter så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Landvetter

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Landvetter som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Wilkmarks Entreprenad AB
Pekhornsv. 10
438 34 LANDVETTER


Fyra Inredare Granat Service
Ledsängsv. 39
438 34 LANDVETTER


Byggeffekt i Landvetter AB
Bettys v. 5
438 93 Landvetter


Ullevi El & Byggentreprenad
Hagliden 15
438 91 Landvetter


Roger Johansson Spolservice AB
Sandlidås 3
438 91 Landvetter


Vesahl Bygg & Fastighet AB
Torvladev. 3
438 35 Landvetter


Ulfs Golvtjänst
Magasinsv. 5
438 36 LANDVETTER


Villmans Vvs & Mark
Eskilsbyv. 20
438 93 Landvetter


Fredrik Hellqvist Rörservice AB
Jörgetorpsvägen 14
438 91 Landvetter

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Landvetter

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Landvetter kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Landvetter samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Landvetter. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Landvetter.

Badrumsfakta om Landvetter

I Landvetter fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Landvetter.

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Landvetter om du är intresserad av att veta mer om Landvetter som inte har med badrum att göra.

I Landvetter fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Landvetter som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Landvetter från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.