Badrum i Lerum - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lerum - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lerum? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lerum som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 3 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lerum. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lerum så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lerum

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lerum som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Flodén Byggnads AB
Göteborgsv. 23
443 30 LERUM


Bad & Värme Tolfs VVS & Entreprenad AB
Göteborgsv. 10
443 30 LERUM


Forsman Entreprenad AB
Hampåkersv. 11
443 39 Lerum

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lerum

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lerum kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lerum samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lerum. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lerum.

Badrumsfakta om Lerum

I Lerum fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lerum om du är intresserad av att veta mer om Lerum som inte har med badrum att göra.

I Lerum fanns det totalt 3 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lerum som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lerum från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.