Badrum i Lindome - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lindome - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lindome? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lindome som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lindome. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lindome så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lindome

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lindome som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Svensk Våtrums Teknik i Göteborg AB
Spinnmästarev. 2
437 34 LINDOME


Billy Spiiks Elektriska AB
Odonv. 61
437 31 Lindome


Bröderna Bräder Bygg AB
Heljesv. 6
437 36 LINDOME


Stigs Rörläggeri AB
Heljesv. 13
437 36 LINDOME


Mtb Plattsättning AB
Heljesv. 1
437 36 LINDOME


Valås Bygg AB
Sagbäcksv. 5
437 31 Lindome


AB Elfvsborgs Rörläggeri Och Fastighetsservice
Lundv. 9
437 32 LINDOME


Apélls Rörläggeri AB
Fågelstensv. 40
437 40 Lindome


Srt I Göteborg AB
Spinnmästarev. 2
437 34 LINDOMELeso-Service & Konsult
Bräckav. 58


Svensson Rörläggeri AB, Gustaf
Drottninghögsv. 4
437 36 LINDOME


Klarins Rör I Göteborg AB
Dammets Byv. 2
437 93 Lindome

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lindome

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lindome kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lindome samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lindome. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lindome.

Badrumsfakta om Lindome

I Lindome fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lindome om du är intresserad av att veta mer om Lindome som inte har med badrum att göra.

I Lindome fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lindome som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lindome från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.