Badrum i Ljung - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Ljung - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Ljung? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Ljung som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Ljung. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Ljung så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Ljung

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Ljung som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Esbjörn Björnsson AB
Vesene Tångatorp 1
524 95 LJUNG

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Ljung

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Ljung kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Ljung samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Ljung. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Ljung.

Badrumsfakta om Ljung

I Ljung fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Ljung.

Ljung är en tätort i Herrljunga kommun som år 2010 hade 734 invånare. Orten var tingsplatsen för Gäsene härad och har en station vid Älvsborgsbanan.

Yta: 86,41 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljung om du är intresserad av att veta mer om Ljung som inte har med badrum att göra.

I Ljung fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Ljung som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Ljung från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.