Badrum i Lödöse - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lödöse - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lödöse? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lödöse som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 1 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lödöse. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lödöse så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lödöse

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lödöse som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Stigs Sol och Biovärme
Villav. 5
463 72 Lödöse

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lödöse

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lödöse kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lödöse samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lödöse. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lödöse.

Badrumsfakta om Lödöse

I Lödöse fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lödöse.

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lödöse om du är intresserad av att veta mer om Lödöse som inte har med badrum att göra.

I Lödöse fanns det totalt 1 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lödöse som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lödöse från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.