Badrum i Lysekil - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Lysekil - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Lysekil? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Lysekil som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 9 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Lysekil. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Lysekil så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Lysekil

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Lysekil som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Mikael Mellgren Byggnads AB
Industriv. 12
453 38 Lysekil


COMFORT LYSEKIL
Landsvägsg. 24
453 35 LYSEKIL


Rör & Värme AB
Järnvägsg. 5
453 35 LYSEKIL


Strömvall Bygg AB
Torpg. 57
453 40 LYSEKIL


Lysekil Södra Hamnens Byggservice, AB
Verkstadsg. 19
453 30 Lysekil


Okänd användare
Slättevallsg. 1
453 34 Lysekil


WP Welding AB
Slånbärsv. 15
453 38 Lysekil


Drd Industrimontage AB
Ulseröd 217
453 91 LYSEKIL

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Lysekil

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Lysekil kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Lysekil samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Lysekil. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Lysekil.

Badrumsfakta om Lysekil

I Lysekil fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Lysekil.

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Lysekil om du är intresserad av att veta mer om Lysekil som inte har med badrum att göra.

I Lysekil fanns det totalt 9 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Lysekil som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Lysekil från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.