Badrum i Mariestad - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mariestad - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mariestad? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mariestad som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 14 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mariestad. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mariestad så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mariestad

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mariestad som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Ottossons Golv AB
Förrådsg. 39 B
542 35 MARIESTAD


Perssons Rör AB, Bröderna
Hammarsmedsg. 21 B
542 35 MARIESTAD


Mariestads Rör Björn
Karlsrog. 15
542 33 MARIESTAD


Bad & Värme, Hjalmarsson Rör AB
Förrådsg. 45
542 35 MARIESTAD


Vadsbo Isolering AB
Hantverkareg. 14
542 31 MARIESTAD


Vadsbo Energi AB
Hantverkareg. 14
542 31 MARIESTADLugnås Svets Och Maskin
Lugnås Hultet 4


Caverion
Industrig. 5
542 35 MARIESTAD


J A:s Maskinservice
Trankärr 5721
542 95 MARIESTAD


Radiator VVS AB
Förrådsg. 41
542 35 MARIESTAD


Önnefors Rör AB
Förrådsg. 28 -C
542 35 MARIESTAD


E.R. Vvs Montage
Snickareg. 5
542 32 Mariestad


Lundhs Kyl & Vvs Service
Ribbenås Sörgården 5
542 93 MARIESTAD


Vek I Mariestad AB
Madlyckev. 29
542 32 Mariestad

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mariestad

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mariestad kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mariestad samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mariestad. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mariestad.

Badrumsfakta om Mariestad

I Mariestad fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mariestad.

Mariestad är en tätort i Västergötland och centralort i Mariestads kommun, Västra Götalands län. Tidigare var Mariestad residensstad i Skaraborgs län och 1583-1647 stiftsstad i Mariestads stift. De största arbetsgivarna i Mariestad är Metsä Tissue AB (Katrinefors bruk), Electrolux, och Mariestads kommun.

Yta: 1 096,95 hektar
Invånarantal: 15591, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mariestad om du är intresserad av att veta mer om Mariestad som inte har med badrum att göra.

I Mariestad fanns det totalt 14 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mariestad som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mariestad från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.