Badrum i Mellerud - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mellerud - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mellerud? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mellerud som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 6 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mellerud. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mellerud så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mellerud

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mellerud som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

DGT Bygg AB
Svalungebyn 3
464 92 MELLERUD


Ge-Pe Villa, Fastighetstjänst
Ryttarg. 8
464 32 MELLERUD


Rostocks Rör AB
Mellerud
464 30 MELLERUDRörtjänst i Mellerud AB
Odeng


Dalslands VVS AB
Torpg. 9
464 32 MELLERUD


Linds Rör
Hålsungebyn Ödegården
464 94 MELLERUD

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mellerud

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mellerud kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mellerud samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mellerud. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mellerud.

Badrumsfakta om Mellerud

I Mellerud fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mellerud.

Mellerud är en tätort i Dalsland samt centralort i Melleruds kommun i Västra Götalands län. Mellerud ligger 37 kilometer norr om Vänersborg och har en befolkning på 3 750 (2010). Mellerud ligger på järnvägslinjen Göteborg–Karlstad, och vid E45 och länsväg 166. Orten fungerar som serviceort för kommunen och delar av angränsande kommuner.

Yta: 309,76 hektar
Invånarantal: 3750, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mellerud om du är intresserad av att veta mer om Mellerud som inte har med badrum att göra.

I Mellerud fanns det totalt 6 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mellerud som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mellerud från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.