Badrum i Mölndal - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mölndal - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mölndal? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mölndal som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 7 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mölndal. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mölndal så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mölndal

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mölndal som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

Bygg Express Gbg Stad AB
Wallinsg. 21 C
431 41 Mölndal


Kakelpalatzet
S. Ågatan 18
431 35 MÖLNDAL


Högsbo Plattsättning AB
S. Ågatan 10
431 35 MÖLNDAL


Tynnered Golv & Byggnad AB
Irisg. 4 B
431 61 Mölndal


Åby VVS Installationer AB
Luktärtsg. 3
431 32 Mölndal


LMH Rör Installation AB
Argong. 3
431 53 MÖLNDAL


Kurt Bjarneborg Rörläggeri AB
Baazg. 4
431 61 Mölndal

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mölndal

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mölndal kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mölndal samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mölndal. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mölndal.

Badrumsfakta om Mölndal

I Mölndal fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mölndal.

Mölndal är centralort i Mölndals kommun, och en del av tätorten Göteborg. I Mölndal ligger travbanan Åbytravet, Mölndals sjukhus och 1700-talsanläggningen Gunnebo slott och Trädgårdar. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner och Krokslättsvallen.

Yta: 152,28 km2
Invånarantal: 37233, år 2005

Här kan du ta del av mer information om orten Mölndal om du är intresserad av att veta mer om Mölndal som inte har med badrum att göra.

I Mölndal fanns det totalt 7 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mölndal som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mölndal från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.