Badrum i Mölnlycke - renovera och bygga

Annons:

Renovera badrum i Mölnlycke - ska du eller funderar du på att bygga eller renovera badrum i Mölnlycke? Oavsett om du ska renovera ditt badrum på egen hand eller om du ska anlita hantverkare i Mölnlycke som utför badrumsrenoveringen åt dig så finns det en del saker att tänka på först. Sammanlagt så finns det 12 olika hantverkare och företag som kan hjälpa dig med badrum i Mölnlycke. För att du ska få bästa pris på att bygga badrum eller renovera badrum i Mölnlycke så rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av de olika företag nedan för att be om offerter som du kan jämföra.
Annons:

Renovera badrum i Mölnlycke

Nedanför kan du ta del av vår lista över alla hantverkare och byggföretag i Mölnlycke som kan hjälpa dig med att renovera eller bygga nytt badrum.

MJ Rörläggeri AB
Valsv. 10
435 39 Mölnlycke


Torpadals Bygg & Plåt AB
Designv. 3
435 33 Mölnlycke


Maths Lundin Byggservice AB
Rådastocksv. 4
435 44 Mölnlycke


Mölnlycke Rörläggeri AB
070 - 544 89 31Tubus System AB
Designv. 3
435 33 Mölnlycke


Jwh Klimatkyla AB
Metallv. 7
435 33 Mölnlycke


Sten Sälle, AB
Urbergsv. 13
435 41 MÖLNLYCKE


Service Poolen i Mölnlycke AB
Rådastocksv. 1
435 44 Mölnlycke


Bad & Comfort Göteborg AB
Biblioteksg. 14 C
435 30 MÖLNLYCKE


Tubus System International AB
Designv. 3
435 33 Mölnlycke


Råda Rör HB
031 - 88 25 64Morgonsol Väst AB
Rådastocksv. 1
435 44 Mölnlycke

Annons:

Kostnad för renovera badrum i Mölnlycke

Priset och kostnaden för att utföra en badrumsrenovering i Mölnlycke kan variera en hel del beroende på vilket byggföretag som anlitas för att utföra badrumrenoveringen. Även val av badrumsinredning i Mölnlycke samt mängden egenutfört arbete påverkar så klart den slutliga kostnaden när du renoverar badrum i Mölnlycke. För att hålla nere kostnaden ska du planera i god tid samt anlita duktiga hantverkare i Mölnlycke.

Badrumsfakta om Mölnlycke

I Mölnlycke fann vi minst ett byggföretag som arbetar med badrum och renovering av badrum, nedanför finns en del kompletterande fakta om orten Mölnlycke.

Mölnlycke är en tätort och centralort i Härryda kommun i Västra Götalands län. Ett mindre antal fastigheter ligger dock i Mölndals kommun. Mölnlycke ligger omkring en mil sydost om centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus. Trots den täta bebyggelsen har Mölnlycke många grönområden.

Yta: 809,67 hektar
Invånarantal: 15608, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Mölnlycke om du är intresserad av att veta mer om Mölnlycke som inte har med badrum att göra.

I Mölnlycke fanns det totalt 12 olika byggfirmor att välja mellan för dig som vill anlita hantverkare i Mölnlycke som ska renovera badrum åt dig. Skulle det vara så att du inte hittade någon byggfirma som kan badrum i Mölnlycke från listan ovanför rekommenderar vi att du ser dig om efter andra hantverkare och byggfirmor i Västra Götaland.